2. september 2023 Åndalsnes, Romsdal

Romsdalseggenløpet ble første gang arrangert i 2013 og er et fjelløp i majestetiske omgivelser med start i Vengesdalen og mål på toppen av Nesaksla. I løpet av turen over fjellet kan man regne med både sug i magen og syre i låra, men aller mest, en fantastisk opplevelse med storslåtte fjell som Vengetindene, Romsdalshorn og Trolltindene rundt seg. På veg nedover til Nesaksla, har man også utsikt mot Molde og øyene ut mot havet.

Romsdalseggen Fjord to Summit ble opprettet i 2018, og er en enda råere og lengre versjon av Romsdalseggenløpet. Her starter man i sentrum av Åndalsnes, går opp på Nesaksla og ned igjen til Isfjorden via Furukollen. Herfra løper man opp til Vengesdalen og over Romsdalseggen. Målgang er i sentrum av Åndalsnes.

I år, 2023, er vi glade og stolte over å være en del av Salomon Golden Trail National Series (GTNS). Romsdalseggenløpet Fjord to Summit er et av til sammen sju løp i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Vinnerne av løpet vil få en billett til finalen i GTNS, Fýri Trail i Hemsedal, 16. september. Vinnerne av den nordiske finalen (topp 3 kvinner og menn) vinner startnummer til The Golden Trail World Series final i Il Golfo Dell’Isola Trail Race. Her kan du lese mer om dette.