1. – 8. juli 2023 Åndalsnes, Romsdal

Det største og viktigste enkeltarrangementet i Norge for mennesker som setter pris på fjell og friluftsliv.

Norsk Fjellfestival i Romsdalen ble arrangert første gang i 1999 og har siden den gang frontet naturglede, fjellsport og det enkle friluftslivet. Festivalen er stolt over at man hvert år samler mennesker til rett og slett å gå tur, nyte utsikten og glede seg over naturen. Barnearrangementene og familieturene er festivalens ryggrad, i tillegg til toppturer i de vakre Romsdalsfjella.

Norsk Fjellfestival blir 1.– 8. juli 2023 arrangert for 25. gang. Festivalen har i dag en seriøs og anerkjent posisjon i det norske friluftsmiljøet. Den har utviklet seg til å bli det største og viktigste enkeltarrangementet i Norge for mennesker som setter pris på fjell og friluftsliv.

Årets Fjellgeit blir hvert år delt ut i samarbeid med DNT ved foreningens generalsekretær eller styreleder. Den har til nå gått til Vegard Ulvang, Børge Brende, Øystein Dahle, Cecilie Skog, Dronning Sonja, Arne Næss, Olav Thon, Stein P. Aasheim, Fri Flyt, Gudmund Skjeldal, Liv Arnesen, Cato Zahl Pedersen, Nils Faarlund, Odd Eliassen, Villmarksbarna, Fred Husøy, Sherpa-folket, Norske alpine redningsgrupper, Helene Ødven, Harvest, Mina og meg og Medvandrerne.

Norsk Fjellfestival ønsker å bygge på de samme verdier som er lagt til grunn for Rauma Kommune sin visjon, Verdens beste kommune for naturglade mennesker.