21. – 23. februar 2022 Åndalsnes, Romsdal

Camp Romsdal blir i år 3. – 7. juli. Påmelding åpner opp i løpet av våren og her ser dere fjorårets program.

 

Program for Camp Romsdal 4. – 8. juli 2022. Oppmøte kl 09 og henting kl 16 (utenom torsdag, da er det overnatting).

Program 1. – 4. klasse

Mandag 4. juli: Felles tur til Kavliheian, går grusveien oppover. Bli-kjent-aktiviteter. Oppmøte/henting på Øvre Kavli. Ta med matpakke, ikke grilling.

Tirsdag 5. juli: Sykkeltur til Kolmaneset. Muligheter for grilling, bading og fisking. Oppmøte/henting ved Isfjorden skole. Ta med matpakke, sykkel og hjelm.

Onsdag 6. juli:  Klatring på Mjelvasteinen. Oppmøte/henting ved klubbhuset på Øran. Ta med matpakke (ikke grilling), sykkel og hjelm.

Torsdag 7. juli: Overnattingstur i Venjesdalen til fredag. Oppmøte: Siviliforsvarsleiren i Isfjorden. Tur opp Venjesdalen via Ølsteinbrua.  Overnattingssekken blir kjørt til Venjesdalen. Vi slår opp telt, lager middag og har ulike aktiviteter ut over ettermiddagen.

Fredag 8. juli: Tur og aktiviteter i nærområdet før vi går ned igjen. Henting ved starten av Venjedalsveien (100 meter nedenfor bommen).

Program 5. – 7. klasse

Mandag 4. juli: Felles tur til Kavliheian via Storaksla. Bli-kjent-aktiviteter. Oppmøte/henting på Øvre Kavli. Ta med matpakke, ikke grilling.

Tirsdag 5. juli: Klatring i Helveten. Vi går Helveten rundt på vei tilbake. Oppmøte/henting ved foten av Nebba. Ta med matpakke, ikke grilling.

Onsdag 6. juli: Sykkelrebus. Start klubbhuset på Øran. Henting Isfjorden barneskole for de fra Isfjorden. De fra Åndalsnes sykler tilbake til klubbhuset på Øran. Ta med matpakke, sykkel og hjelm.

Torsdag 7. juli: Overnattingstur i Venjesdalen til fredag. Tur via Furulia, Kaffekjelbua til Venjesdalen. Overnattingssekken blir kjørt til Venjesdalen. Vi slår opp telt, lager middag og har ulike aktiviteter ut over ettermiddagen.

Fredag 8. juli: Tur og aktiviteter i nærområdet før vi går ned igjen. Henting ved starten av Venjedalsveien (100 meter nedenfor bommen).

Kommentar til overnattingstur: Om noen av barna ikke ønsker å overnatte, så må de hentes ved enden av Venjedalsvatnet og leveres samme sted på fredag. Tidspunkt kommer vi tilbake til. Vi vet at mange barna er spente på overnatting og vi har selvfølgelig lyst at flest mulig blir med på det. Vi tar dialogen på dette når det nærmer seg 🙂