1. – 8. juli 2023 Åndalsnes, Romsdal
# Trollveggen Triathlon

Vær med å skap rammene for dette unike arrangementet. Deltakerne svømmer i forfriskende sjøvann i Romsdalsfjorden, sykler opp bratte fjellsider i Trollstigen og avslutter med å løpe til baksiden av tindene i Trollveggen.

Trollveggen Triathlon går av stabelen på Åndalsnes – mellom Romsdalens høye fjell og tinder, lørdag 13. juli 2019. Konkurransen ble i 2018 arrangert for 10. gang, og er et stort dagsarrangement med i dag 200 deltagere som svømmer 1200 meter, sykler 34 km med 750 høydemeter etterfulgt av 5,7 km løping med 750 nye høydemeter. Trollveggen Triathlon foregår i Reinheimen nasjonalpark og Trollstigen landskapsvernområde.

Vi søker en dedikert leder

Teamet som etablerte arrangementet trekker seg nå tilbake, og vi søker en dedikert leder som ønsker å bidra til at arrangementet videreføres og utvikles videre. Du har som leder ansvar for å planlegge og gjennomføre Trollveggen Triathlon, og vil jobbe sammen med festivalsjefen for Norsk Fjellfestival. Stillingen er en mellomlederstilling med noe godtgjørelse, men det vil måtte påregnes en del frivillig arbeid også. Stillingen er fin å kombinere med annen jobb, studier og/eller løping i fjella. Det kreves mer jobb i inn mot konkurransen. Du vil ha ansvar for å rekruttere og administrere ei stor gruppe fantastiske frivillige. Stillingen kan også deles mellom flere.

Snarlig tiltredelse er ønskelig.

Noe for deg?

Høres dette spennende ut? Ta kontakt med festivalsjef Solrun på solrun@norskfjellfestival.no, eller styreleder Marianne på marianne@norskfjellfestival.no.