9. - 12. mars 2023 Åndalsnes, Romsdal
# Norsk Fjellfestival

Velkommen til åpning av Norsk Fjellfestival og familiefest på Måsvassbu søndag 7. juli kl 14! Med på laget har vi Rabalderfestivalen som skal lage god festivalstemning for store og små.

Det blir DNT-meny av ypperste klasse, med servering av sodd, kaffe og kaker. Shana, kjent fra NRK Super, styrer showet – og det blir dans, musikk, innlegg fra DNT og utdeling av årets fjellgeit. Til åpninga kan du blant annet la deg guide av Askeladden, av DNTs generalsekretær eller av Run Romsdal som skal løpe fra Skorgedalen. Det blir også satt opp buss fra Åndalsnes og Isfjorden, samt skyttelbuss fra Dahle og inn til Skrokken for privatbiler.

Festivalåpning – inngang

Barn under 12 år gratis.

Kr. 100 uten buss
Kr. 250 inkl buss t/r Åndalsnes/Isfjorden

Kr 200 inkl buss t/r Åfarnes og innover

Ta buss til åpning!

Barn under 12 år gratis.

Fra Åndalsnes/Isfjorden: Kr 150 t/r
Fra Åfarnes og innover: Kr 100 t/r

Èn vei: Kr 100
Skyttebuss fra Dahle: Kr 75 t/r
Parkering for alle med bil på Dahle, og videre skyttel inn til Skrokken.

Busstider

  • Buss fra Åndalsnes kl. 0945. Kjører oppom Isfjorden, og stopper ellers der folk vinker på Fjellfestivalbussen. Denne bussen er på Skrokken ca 10.50, til Eventyrtur med Askeladden kl 11.00.
  • Buss fra Åndalsnes kl 1045. Kjører oppom Isfjorden, og stopper ellers der folk vinker på Fjellfestivalbussen. Denne bussen er på Skrokken ca 11.50.
  • Skyttelbuss fra Dahle ved behov. Alle som kjører egen bil parkerer på Dahle og tar skyttelbuss videre innover til Skrokken.
  • Retur fra Skrokken fra kl 16.00 og utover. Gjelder både skyttel og buss.

Åpningsturer

Gå med DNT fra Isfjorden

Løpetur med Run Romsdal

Eventyrtur med Askeladden

Gå fra Vistdalen