9. - 12. mars 2023 Åndalsnes, Romsdal
# Norsk Fjellfestival

Tema for årets fjellfestival er ArkitekTUR!

Norsk Fjellfestival inviterer til natur- og fjellopplevelser. Vi spiller på lag med naturen. Vi vil at folk skal komme seg ut og opp. Men hvordan forvalter vi fjellet rundt oss? Skal naturen være urørt? Hvor mye skal vi tilrettelegge og bygge ut?

Åndalsnes er Norges Tindehovedstad, og Norsk Fjellfestival er stolte av det. Vi befinner oss midt i sentrum av urørt natur og diskusjonen om tilrettelegging.

Arkitektur i natur

Norge bygger hytter, stier, trapper, gondolbaner og utkikkspunkt; ulike former for arkitektur i natur. Årets festival setter søkelys på hvordan vi forvalter naturen rundt oss og hvor mye arkitektur i natur vi skal tillate oss.

I år kan du forvente debatt med temperatur, foredrag om arkitektur i natur og nye blikk på naturen rundt oss. I tillegg skal vi på hyttetur på åpninga av festivalen; til ei hytte på fjellet. Et eksempel på arkitektur i natur.

Alt på den viktigste festivalen for norske fjell.

ArkitekTUR

Turene har også en arkitektur. Og du vil som vanlig kunne nyte guidede turer til Romsdalshorn, Vengetind, Dronninga og Bispen, du vil møte andre naturglade mennesker i Vengedalen og langs Raumas bredder, du kan buldre på steiner og lage mat i det fri. Og kanskje vil du etter årets fjellfestival kunne kalle deg fjellkonge, fjelldronning, fjellprinsesse eller fjellprins.

Du vil uansett være en god del rikere enn du var før Norsk Fjellfestival 2019.