9. - 12. mars 2023 Åndalsnes, Romsdal
# Norsk Fjellfestival

Norsk Fjellfestival er stolt over at Salomon har blitt festivalens nye utstyrsleverandør.

Salomon er en fransk produsent av friluftsutstyr og klær. De startet opp i 1947 og har siden den gang jobbet for å perfeksjonere sine produkter til å passe et aktivt uteliv.

– Vi er veldig glade for å ha fått med oss solide Salomon med på fjellfestival-laget. De leverer kvalitetsprodukter som mange fjellfolk benytter seg av. Vi gleder oss til tett samarbeid med Salomon i årene som kommer, sier festivalsjef i Norsk Fjellfestival, Solrun Sylte.

Planlegger alternativ gjennomføring

Norsk Fjellfestival planlegger å gjennomføre årets festival, om enn kanskje på en litt annerledes måte. Vi følger selvfølgelig utviklingen av situasjonen med Koronaviruset tett.

– Vi planlegger allerede nå alternative måter å gjennomføre festivalen på. Naturen er alltid åpen og det er mulig å finne løsninger.

Viktig for lokalsamfunnet

Festivalen er et viktig arrangement som betyr mye for verdiskapningen lokalt. I følge ringvirkningsanlysen publisert februar 2020, gir Norsk Fjellfestival en årlig ringvirkning regionalt på 6,1 millioner kroner – regionens høyeste ringvirkning i forhold til omsetning.

– Det er derfor viktig for oss å holde liv i festivalen, slik at vi kan fortsette å tilføre samfunnet rundt oss like mye i fremtiden, sier Sylte.