9. - 12. mars 2023 Åndalsnes, Romsdal
# Romsdalsvinter

Har du noe turutstyr liggende, som du ikke bruker lenger? Vi samler inn klær og annet utstyr til #returmedmening-loppis 1. september … Les mer

Har du noe turutstyr liggende, som du ikke bruker lenger? Vi samler inn klær og annet utstyr til #returmedmening-loppis 1. september kl. 11. – 17.

NB! Merk at loppisen er flyttet fra juli til september! Vi må ta vare på naturen, fjella, lufta, vannet, dyra og vennene våre. Norsk Fjellfestival ønsker å støtte gjenbruk, og i samarbeid med Bazar samler vi inn fjellutstyr til et gedigent loppemarked torsdag 12. juli. Her får du mulighet til å kjøpe utstyr som har vært på små eller store turer før, og samtidig støtte en god sak. En stor del av pengene vi får inn går til prosjektet #turmedmening, hvor familier med en mamma eller pappa som enten har, eller har hatt kreft, inviteres til en helg i Romsdalen.

Vi tar i mot

Turklær, tursko, hjelmer, toppturutstyr, klatreutstyr mm. Klær og utstyr må være rent, helt og klart for nye turopplevelser før det leveres.

Utstyr leveres i butikken til Bazar i deres åpningstider 11 – 17 (11 – 15). Du kan levere inn utstyr til og med 31. august.