1. – 8. juli 2023 Åndalsnes, Romsdal
# Norsk Fjellfestival

Jeg er så heldig at jeg har vært del av denne kjekke familien i mange år. Det startet med at venninnen min Sigrid lurte på om jeg kunne tenke meg å være med som frivillig på en familietur. Fra den første turen var jeg hekta.

Tidligere bodde jeg i Oslo og brukte å reise hjem hvert år, for å være deltaker på turer og aktiviteter under Norsk Fjellfestival. Et av mange gode minner er når vi gikk det som nå er familieruta til Romsdalseggen og de frivillige turlederne sang Isfjordssangen ved Kaffekjelbua.

Etter at jeg ble med som frivillig er Norsk Fjellfestival blitt en herlig uke av ferien min. Det er veldig sosialt og kjekt å være frivillig. Du blir kjent med nye folk, får nye venner og du bidrar til at andre får minner for livet. I løpet av en tur kan du ha rolle som humørspreder, motivator, fotograf, drive enkel førstehjelp m.m.

Nå har jeg i flere år vært med som mellomleder med ansvar på barne og ungdomsdelen, der jeg samarbeider med tre kjempekjekke damer. For meg har det å være frivillig i Norsk Fjellfestival blitt en del av mitt liv. Jeg er med som frivillig gjennom hele året og stortrives med det. Det som er så kjekt er at alle kan bidra på sitt nivå, med det du er god på og mestrer. Du kan også få mulighet til å prøve deg på ting du ikke har gjort før sammen med andre frivillige. I Norsk Fjellfestival har jeg alltid opplevd at de frivillige er veldig gode på å være spontane, samarbeide og å hjelpe hverandre. Latteren sitter alltid løst. Vi har alltid ei samling for de frivillige i forkant av festivalen der alle møtes og får informasjon, spiser litt og har det hyggelig sammen.

 

Om du kunne tenke deg å bli med som frivillig eller har spørsmål om det å være frivillig, kan du ta kontakt med Norsk Fjellfestival på e-post (solrun@norskfjellfestival.no), eller kontakte meg så kan jeg hjelpe deg:)

 

– Bente Elisabeth Disen, frivillig Norsk Fjellfestival

 

 

Vil du bli komitéleder god stemning-gruppa?

Som komitéleder for god stemning-gruppa blir det ditt ansvar å spre glede under festivalen. Det er mange muligheter, og vi er derfor på jakt etter deg med gode idéer og godt humør som smitter over på andre!