8. – 15. juli 2018 Åndalsnes, Romsdal
# Norsk Fjellfestival

Under årets festival har vi spennende foredrag om bærekraft og fremtid.

Samtaler i fjellet

Vi har samlet to markante personer i det offentlige ordskiftet til årets «samtaler i fjellet». Nina Jensen er generalsekretær i WWF Verdens naturfond. Thina Saltvedt er Norges mest kjente oljeekspert. Begge to fremmer den grønne omstillingen, men med noe ulikt utgangspunkt. De møtes på Litlefjellet søndag 9. juli for å snakke om bærekraft og omstillingen næringslivet og samfunnet står ovenfor.

Hva ønsker du de skal debattere? Er det noen spesielle saker du brenner for når det gjelder miljø, klima, arbeidsplasser, det grønne skiftet og dyrelivet i og utenfor Rauma? Send inn ditt spørsmål til info@norskfjellfestival.no innen fredag 7. juli, og merk e-posten med «samtaler i fjellet».

Houdini 2020 og fremtiden

Houdini er vår utstyrssponsor med høyt fokus på miljø, og påvirkningen de som produsent har på samfunnet. Følg med inn i tankegodset til et annerledes og innovativt selskap som ikke nøyer seg med å minimere sitt avtrykk, men også være en positiv kraft. Hvordan ser de neste fem årene ut og hvilke mål har de satt seg for å nå denne visjonen?

Fjellvenn

Begge disse arrangementene er gratis og åpne for alle. Ønsker du å bidra til at vi kan ha flere slike arrangement også senere år, kan du vippse ønsket sum til 102494, og bli fjellvenn. Vis frem kvitteringen på arrangementet, og motta fjellvenn-klistremerket som du kan klistre på jakka, sekken eller der det måtte passe seg.