9. - 12. mars 2023 Åndalsnes, Romsdal
# Norsk Fjellfestival

Del ditt beste turbilde og vær med i konkurransen om å vinne en helt unik teltovernatting i Romsdalen!

Vis frem ditt beste turbilde tagget med #detholdermedetfjell. Vi kårer det beste bildet, og inviterer vinneren til en unik teltovernatting for 2 med guidet tur og 3-retters middag!

Dag en

Vi starter med elsykler inn til camp, hvor Hotel Aak disker opp med 3-retters middag for deg og din venn – sammen med de to andre teltene i campen. Det blir gode samtaler og god stemning rundt bålet på kvelden, før vi kryper inn i Hilleberg-teltet, for anledningen redd opp med deilige madrasser fra Wonderland. Skikkelig luksuscamping! Når fuglene kvitrer og sola kryper over fjelltoppene, serveres det frokost, som nytes sammen i morgensola.

Dag to

Dagen etter tar vi på oss tursekken, som er pakket med en deilig nistepakke, og går en av de mange fine fjellturene vi har i Romsdalen – valgt ut fra vær og føre tilpasset akkurat den dagen du er her. Vel nede i campen igjen, pakker vi med oss sakene, setter oss på el-sykkelen, og sykler tilbake til bilene som tar oss til Hotel Aak. Her blir det mulighet for afterhike med badstu og wrap, på eget initiativ for 250 kr per pers.

Ta over vår Instagram

Vinneren er forventet å ta over Norsk Fjellfestivals Instagram story i de to dagene opplevelsen varer, og dokumentere fra A til Å. Det er også ønskelig at det tas bilder vi kan bruke på Instagram og Facebook under og etter festivalen for å vise til opplevelsen.

Vilkår

Merk at du må ha åpen instagramkonto i perioden konkurransen pågår (1. – 25. juni) for at vi skal få sett bildene du deler.

Konkurransen gjennomføres i samarbeid med Hilleberg, Wonderland og Hotel Aak.