1. – 8. juli 2023 Åndalsnes, Romsdal
# Norsk Fjellfestival

Det blir Norsk Fjellfestival 2020. Med en vri. Husk; det holder med et fjell!

Den siste tiden har vi opplevd å få livet snudd litt på hodet. Vi kan ikke møtes og gjennomføre sosiale arrangementer som vi er vant til. Men naturen og fjella er alltid åpne, heldigvis. Og nå er frisk luft og pauser i naturen mer kjærkomment enn noen gang.

Tilbake til røttene

Vi i Norsk Fjellfestival planlegger derfor å gjennomføre årets festival. Men på en litt annerledes måte enn vi er vant til og i henhold til de gjeldende retningslinjer. Vi går tilbake til røttene til festivalen, og gir dere en festivalopplevelse med eksklusive turer og utearrangementer for mindre grupper på steder man kan holde avstand.

Alle smittevernhensyn

Toppturer og klatreturer blir gjennomført – her er vi aldri mer enn 5 personer inkludert guide. På de fleste klatreturene har vi bare plass til to personer i tillegg til guide, så dette er opplevelser vi kan tilrettelegge for også i den situasjonen vi er i nå, selvsagt med alle smittevernhensyn.

Det enkle friluftsliv

Vi ønsker også å krydre med kulturelle opplevelser. Vi er fortsatt i planleggingsfasen, og gleder oss til å presentere programmet den neste måneden.

Vår misjon er å få flest mulig ut på tur. Det mener vi at vi kan bidra til også i sommer. Derfor kommer vi til å lage små aktiviteter for hele familien som gjør at alle kan gå på tur når de vil og i små grupper. Det enkle friluftsliv.