9. - 12. mars 2023 Åndalsnes, Romsdal
# Romsdalsvinter

I år har vi gjort en vri og satser på t-skjorte med flerårsmotiv. Vi mener dette er et riktig valg for tiden vi lever i, og ikke minst for miljøet. T-skjorta er ny av året, men vil leve videre etter årets festival er over.

Motivet er tilpasset alle våre festivaler, og inneholder hint til både sommer- og vinteraktiviteter. T-skjorten fås kjøpt i to ulike kvaliteter; en bomullsskjorte og en miljømerket t-skjorte laget av tremasse (Tree tee).

Tree tee – dame og herre

 

Dette er en t-skjorte fra Houdini i Woodland Jersey, et stoff laget av 100 % tremasse. Treet og massen som brukes kommer fra naturlige skoger og bærekraftig forvaltede plantasjer. Alle Tencel™-fibrene er sertifisert med FSC® eller PEFC ™, noe som sikrer bærekraftig skogforvaltning og bærer EU-miljømerket. Tre er en fornybar ressurs, og stoffet er helt biologisk nedbrytbart. T-skjorten er lett og deilig å ha på – og passer like bra til en aktiv dag i fjellet så vel som i hverdagen. Fås i dame- og herrestørrelse.

Pris: 550 kr

 

Bomullsskjorte – unisex

 

Dette er ei deilig bomullsskjorte fra Stanley & Stella. Dette er en unisex-modell som passer like fint til damer som til menn. Fargene du kan velge mellom er Khaki og Oker – tidløse farger for både dame og mann.

Pris: 220 kr

Bomullsskjorte – barn

For barn har vi som tidligere år trykt motivet på en deilig bomullsskjorte fra Stanley & Stella. Fargene du kan velge mellom er Antrasitt og Oker – freshe farger for både gutt og jente.

Pris: 170 kr

 

Skjortene får du kjøpt på festivalkontoret.