1. – 8. juli 2023 Åndalsnes, Romsdal
# Romsdalsvinter

Fredag 8. mars kl 21 kommer IFMGA Guide Carl Lundberg for å lære oss hva enhver reisende bør vite om klimaendringer og turisme. Selv er han inne i sitt fjerde år med kun «eco-travel».

Eco-travel; hva er utfordringene, og hva er løsningene? Foredraget vil utstyre deg med en verktøykasse på klimaendringer i forhold til reise og turisme. Dette foredraget kommer til å inspirere, utfordre og gi oss noen nye perspektiver på klimautfordringer og våre reisevaner. Foredraget vil bli holdt på svensk.

Hva er eco-travel?

Eco-travel omfatter alle varianter av økoturisme og grønne reiser. Foretrekker du å reise den grønne veien, ved å feks velge tog foran fly, er du i bunn og grunn en eco-reisende. Målet med eco-travel er å minimere fotavtrykket, og velge en mer klimavennlig reisevei.

Om Carl Lundberg

Houdini-venn Carl er en internasjonalt sertifisert fjellguide med erfaring fra ekspedisjoner verden over. Som Houdini-venn er han med og tester og optimaliserer produktene deres. Med flere dager ute enn inne, vet han godt hva som fungerer på tur og ikke. I tillegg til å leke seg i fjella, har han også en PhD i «robotics» – en ganske spennende kombinasjon, synes vi!

”There are so many fun sports and I simply can’t keep from trying to learn new things. But I have always been particularly thrilled by mountains. They are a never-ending source of challenges and also a relentless master. I think that’s why I got hooked on climbing and skiing. It’s the same with the ocean, water is incredibly fascinating. To sail around the world, or at least a part of it, is something I am dreaming of.»

Du kan også følge Carl på instagram: @skitouringscandinavia

Billettsalg

Dersom du har deltagerpass til Romsdalsvinter, er foredraget inkludert. For andre som ønsker å få med seg dette foredraget, kommer det billettsalg på nettsiden etter hvert.

Photos: Linus Meyer