1. – 8. juli 2023 Åndalsnes, Romsdal
# Romsdalsvinter

Lørdag 25. mars er de tilbake i Romsdalen – og det er med glede vi ønsker folkrockbandet, som har tatt publikum med storm de siste årene, velkommen til Romsdalsvinter.

Comet Kid har rukket over mye siden de slapp debutalbumet Roots i 2014, blant annet har de blitt en populær konsertattraksjon. Folkrocken deres er en blanding av melankolske, soulpregede låter og upbeat, dansbar gladpop – en miks som har gitt dem et bredt nedslagsfelt og en trofast tilhengerskare over hele landet.

De har blitt belønnet med GAFFA-prisen i kategoriene «Årets norske album» og «Årets norske gruppe, og slapp sitt seneste album ”Halley” til god mottagelse. Albumet ble frontet av singelen ”When I’m Dead”, som fikk tung rotasjon på NRK P3.

Gutta spilte over hundre konserter i løpet av 2015. Utsolgte klubber og konsertlokaler landet over har latt seg rive med av de energiske liveshowene til bandet, som av Highsnobiety ble trukket fram som en av fjorårets mest spennende norske artister. «Bekymringsløst og hjertelig,» skrev de den gangen. Som skapt for en god festivaldag, med andre ord.

Arrangementet er et samarbeid mellom Rauma Rock, Rauma Kulturhus, Grand Hotel Bellevue og Norsk Fjellfestival.

Billetter til konserten kan kjøpes her – enten som enkeltstående konsertbillett, eller pakkepris for foredrag + konsert.

Foto: Calle Huth