9. - 12. mars 2023 Åndalsnes, Romsdal
# Norsk Fjellfestival

Kan du løse gåten under Norsk Fjellfestival lørdag 14. juli? Bli med inn i Vansessas campingvogn og se om du kan klare å finne ut hvem som er tyven!

Vansessa bor i en campingvogn. Hun er en fri sjel og elsker å kunne bygge og bo der hun finner det for godt akkurat i øyeblikket. Noen dager føler hun for å bo på fjellet – da reiser hun dit. Andre dager er det vann og strand som frister – da pakker hun sammen sakene sine og setter campingvogna fra seg på stranden. Nå har Vansessa reist til Åndalsnes for å feire bursdag og har invitert sine beste venner på festen. Men i løpet av kvelden finner en forbrytelse sted og Vansessa fortviler. Det kan vel ikke være noen hun kjenner som har stjålet det verdifulle familieklenodiet? Vansessa synes ikke politiet gjør ikke nok for å få saken løst. Det er så trist, det hele. Så derfor må nye etterforskere komme på banen. Kan du hjelpe til med å løse saken?

Under Norsk Fjellfestival utspiller mysteriet seg lørdag 14. juli fra kl 11. Er du fra ni år og oppover kan du prøve om du kan løse saken. Du må bruke både øyne og ører for å finne den skyldige.

Campingvogn-saken er et samarbeid mellom TeatretVårt og Sparebanken Møre. Møt opp ved Norsk Tindesenter lørdag 14. juli kl 11 om du vil være mer å løse saken.