9. - 12. mars 2023 Åndalsnes, Romsdal
# Norsk Fjellfestival

Nå har du muligheten til å ta med deg familien på en turopplevelse under Norsk Fjellfestival

Vil du oppleve et lite stykke festivaleventyr sammen med familien din? Er du glad i å være ute, og kunne tenkt deg å ta med familien på tur, men vet ikke helt hvor og hva?

I forbindelse med at Norsk Fjellfestival arrangeres for 20. gang i år, søker vi en eventyrlysten og turglad familie som har lyst til å være med oss på tre av dagene under årets festival.

Din familie stiller med fjellsko og turglade bein, så skal vi gjør det vi kan for å gi dere årets naturopplevelse ute i fjella våre. Familien må bestå av 3 – 5 personer. Det er ingen krav til alder, men barna bør være gamle nok til at de klarer å være på tur en hel dag.

Bli med oss på tur!

Send oss noen ord om hvorfor din familie bør bli årets festivalfamilie, sammen med et bilde og litt informasjon om hvert enkelt familiemedlem, på e-post til begeistring@norskfjellfestival.no.

Søknadsfrist: 1. mai


Norsk Fjellfestival har fokus på det enkle friluftslivet. Vi er stolte av at vi greier å samle så mange mennesker til rett og slett å gå på tur, se på utsikten og glede seg over naturen. Det er ikke nødvendig med lekeland, tivolihjul eller salgsmesser. Det holder med et fjell!