1. – 8. juli 2023 Åndalsnes, Romsdal
torsdag 11. juli kl 17:00
Varighet: 2 dager

Opplev en annerledes overnatting ute i den magiske Romsdalske naturen.

Voksen
kr 4400
Arrangementet startet 11.07.2019

Vi tar deg med på en helt spesiell tur og overnatting ute i det fri under Fjellfestivalen. Turen starter med el-sykkel inn til teltcampen et utvalgt hemmelig sted i Romsdalen. En guide blir med på sykkelturen.

Luksuscamp

Etter at vi har installert oss i campen vil guiden servere en deilig treretters utemiddag ved leirbålet. Maten er på forhånd tilberedt av kokkene på Hotel Aak, med siste finish på fjellet av guiden. Det blir gode samtaler og god stemning rundt bålet på kvelden, før vi kryper inn i Hilleberg-teltet, for anledningen redd opp med deilige madrasser fra Wonderland. Skikkelig luksuscamping!

Dag to

Når fuglene kvitrer og sola kryper over fjelltoppene, serveres det frokost av guiden, som nytes sammen i morgensola.

Vi tar på oss tursekken, som er pakket med en deilig nistepakke, og guiden vil føre oss opp på en av de mange fine fjellturene vi har i Romsdalen. Turen blir valgt ut fra vær og føre tilpasset akkurat den dagen du er her. Vel nede i campen igjen, pakker vi med oss sakene, setter oss på el-sykkelen, og sykler tilbake til bilene som tar oss til Hotel Aak. Her blir det mulighet for afterhike med badstu og wrap, på eget initiativ for 250 kr per pers.

Hotel Aak guider og lager maten på denne turen.

 

Maks seks personer, minimum fire personer.