1. – 8. juli 2023 Åndalsnes, Romsdal
tirsdag 4. juli kl 10:00
Gratis arrangement

Inn i skogen, over elva og opp en bakke – en ordentlig fin Turbotur!

Sammen med de yngste deltakerne på Camp Romsdal, tar vi turen opp til Selebota. Dette er en av Turboturene i år. Hvis noen synes det blir for langt, er det et fint gapahukområde ved Ølsteinbrua. Alle har ansvar for sine egne barn.

Turbeskrivelse

Turen følger først grusvei til Ølstadbrua, deretter traktorvei opp all stigninga og til slutt den gamle seterveien som gikk til Venjedalssetra.

Følg grusveien til Ølstadbrua og kryss denne. Like etter brua går traktorvei opp til høyre langsmed høyspent ledningene. Følg skogsvei oppover til stigninga er ferdig. Deretter en trivelig og god sti fram til Venjedalssetra. Kryss brua, etter ca 50 m. står en gapahuk. Like etter brua går traktorvei opp til høyre langs høyspentledningene. Følg skogsvei opp stigninga. Deretter en trivelig og god sti fram til målet. Turen fram til Ølsteinbrua er godt tilrettelagt, og har egen klippepost for bevegelseshemmede. Turen følger den gamle seterveien til Venjesdalen og det er mange kulturminner langs stien. Det er mulig å følge stien videre fram til Venjesdalssetra.

Adkomst

Parker ved veien like ved Sivilforsvarsleiren. (Googlemaps veibeskrivelse: her).