1. – 8. juli 2023 Åndalsnes, Romsdal
fredag 10. juli kl 14:00
Varighet: 3 timer
Alder: fra 12 år

Opplev utfordringen med å forsere ei stri elv slik du så det på TV2 serien Kompani Lauritzen!

Voksen
kr 1500
Arrangementet startet 10.07.2020

Bli med på en unik padleopplevelse på Istraelva i Åndalsnes! Stå på padlebrett (SUP) og opplev spektakulær natur mens du rolig padler frem på rolig grønn elv med den fantastiske Romsdalsnaturen rundt deg på alle kanter!

Militær utfordring

I Kompani Lauritzen-året 2020 legger vi inn aktiviteten «forsering av elv» slik du så det i TV2 serien tidligere i våres. I en del av elva med elvestryk har vi rigget opp en utfordrende, men trygg linje du skal forsere ved å svømme over og under vann før du skal løse en oppgave på den andre siden av elva. Våre guider har bakgrunn fra Forsvaret og gir dere så «militær» grad av gjennomføring dere ønsker!

Et eventyr

Dette er en aktivitet som passer de fleste med en normal fysisk helse. Padleeventyret byr på timer med mye moro kombinert med en fantastisk naturopplevelse. Du står på padlebrett på en smaragd grønn elv, og vannet renner forsiktig under føttene.

Den profesjonelle SUP-guiden vil gjøre dette til et stort eventyr. Legg dette inn på din «bucket- list» hvis du er en ekte naturelsker!

Inkludert: Transport, padlebrett (SUP), en autorisert SUP guide, våtdrakt, våtsokker og livest

Ta med: En liten ryggsekk, skifte av undertøy, badetøy, mat og drikke.

Veiledning og sikkerhetsinstruksjoner vil bli gitt før turen starter