1. – 8. juli 2023 Åndalsnes, Romsdal
tirsdag 6. juli kl 19:00

Det blir garantert moro når de fjellglade komikerne Nils-Ingar Aadne og Jonas Kinge Bergland inntar scena på Norsk Fjellfestival.

Voksen
kr 390
Arrangementet startet 06.07.2021

Nils-Ingar er standupartist, komiker, skuespiller og programleder. Siden han begynte med standup i 2003 har han blitt en av Norges profilerte komikere. Med over tusen show i bagasjen gjennom de siste årene har han virkelig levd opp til VGs utnevnelse av Nils-Ingar som det nye store komikernavnet i Norge. I 2011 fikk han også Komiprisen for årets gjennombrudd. Med overstrømmende energi på scenen skildrer han observasjoner fra dagliglivet og situasjoner de fleste kan kjenne seg igjen i. I tillegg er han glad i det dagsaktuelle nyhetsbilde og lager kontinuerlig tekster med det som inspirasjon.

Jonas må være landets morsomste og mest populære fastlege. Han har i løpet av de siste årene etablert seg som en standupsuperstjerne. Humorlegen fikk sitt gjennombrudd med forestillingen ”Dr. Bergland og den alternative medisin” i 2014, og tre år senere hadde han premiere på ”Dr. Bergland bryter taushetsplikten”. Showet fikk terningkast 6 i Aftenposten og gav ham komiprisen for ”Årets standupkomiker” i 2017. Bergland leverer intelligent, morsom og ekte standup av ypperste klasse. 

Det er kun 200 personer som kan komme på dette arrangementet. På grunn av smitteverntiltak må påmeldingen inneholde navn og telefonnummer. Dette for å få kontakt med alle deltakere i tilfelle smittesporing. Det blir fritt setevalg i kohorter.