1. – 8. juli 2023 Åndalsnes, Romsdal
torsdag 6. juli kl 21:00

Den norsk-danske duoen OAK & SHAW forbi Sødalshuset og spiller musikk fra det helt ferske albummet sitt; DISSOLVING!

Voksen
kr 170
OAK & SHAW lager elektronisk indie og har et eklektisk uttrykk som spenner fra enkle viser til dystopisk techno, bundet sammen av porøse lengselsfulle vokaler. Duoen består av de to skuespillerne Kaja Mærk Egeberg (NO) og Tobias Shaw (DK) som tar tak i nåtida med med synth, sampler og et fabulerende tekstunivers. Klangen er atmosfærisk, dunkel og håpefull.
De første sangene ble skrevet på ukulele og et støvete trampeorgel på Talset i Solemdalen. Siden da har musikken bevegd seg inn i et elektronisk landskap. De siste årene har de blant annet spilt på Nordic House Reykjavik, Teater S/H, Sånafest Performancefestival, Velferden – Sokndal Scene for Samtidskunst og Hotel Cecil, samt lagd musikk og lyddesign til forskjellige teaterprosjekter.
ALBUMMET DISSOLVING
– er et svar på den transformative tiden vi lever i, hvor gamle virkeligheter smuldrer og nye må fødes. Sangene tar for seg de paradoksale kreftene som trekker oss gjennom livet; avskjed, nærhet, håp og gru. Vi prøver å navigere gjennom det lille vinduet vårt av tid mens sorte hull brenner sultende ut i verdensrummet. Materialet er utviklet over flere år ved hjelp av kollektive skriveprosesser, improvisasjoner og resirkulering av field recordings og ble gitt ut på Glorious Records i Mars 2023.
————————————————-
Konsertstart: 21.00
Billetter: 170 nok
Støttet av: Rosa (Dansk Rock Samråd)
————————————————-