7. – 14. juli 2019 Åndalsnes, Romsdal

Mannen på fjellhylla er tilbake!

Morten Nygård har med seg sitt team og skal bo i Vengesdalen fra onsdag til søndag som en del av Kunst i Natur utstillingen. Han og teamet gleder seg til å gi energi tilbake til de generøse Romsdalingene som kom på besøk og ga han mat, varme og energi på fjellhylla. Det blir en stor lavvo hvor alle som ønsker kan komme inn og kjenne på sin indre natur og kraft. Det blir spennende dialog om menneskets indre natur. Og det blir meditasjon som er en del av Kunst i Natur utstillingen. Kom å delta i utstillingen og kjenn på din indre natur sammen med mange andre.

Ennead metoden stammer fra oldtidens Egypt og bygger på forståelsen av at vi er født med ni ulike og naturlige kroppsspråk hvorav ett er dominerende. Hver og en av de 9 kroppsspråkene forteller deg om din indre natur, kraft og energi. Å bli kjent med deg selv på denne måten betyr mye for å forstå ditt talent, dine tanke-, reaksjons- og atferdsmønstre. Ved å forstå ditt kroppsspråk, samt de åtte andre, vil du være i stand til å skape en bedre relasjon med deg selv, familie, venner og kollegaer. Vi underviser gjennom fysiske øvelser, meditasjon og relasjonsøvelser. I tillegg er det en teoretisk innføring der vi deler av erfaringene vi har med alle de to tusen menneskene vi har jobbet med de siste årene.

Oppmøte: 0800

0900: Meditasjon med gjennomgang av de 9 fysiologiske posisjonene på Litjefjellet. Vi går sammen i stillhet fra stien i Vengesdalen. Før meditasjon blir det utdelt enkle forklaringer og tegninger av posisjonene. Dette er en del av Kunst i Natur utstillingen.

1200-1800: Alle som ønsker kan komme og få innføring i de 9 indre naturlige energiene.

Fredag og lørdag: 1900-2000 Avslappende gongbad/lydbad ved Gunn N. Morstøl Veldig fint om dere tar med liggeunderlag, og også pute og teppe, om det er litt kjølig.