1. – 8. juli 2023 Åndalsnes, Romsdal
Varighet: 8 timer over 2 dager

Via farger, enkle maleøvelser og meditasjon (utendørs om været tillater) bringes du inn i en meditativ maleprosess.

Malerkurs
kr 2200

Både lydbad og maling er av de letteste måtene å meditere på, en lar den kreative prosessen og / eller lydene lede en inn i meditasjonen, i stedet for å sitte stille og prøve å stanse tankestrømmen. I arbeidet med meditasjonsbildet er du helt fri til å «gjøre feil», «gå deg vill» og jobbe deg gjennom lag på lag av tanker og begrenser en ofte har både på det kreative plan og i livet selv. Ingenting er «feil» i denne prosessen, og en kan legge fra seg alt om hvordan det «bør gjøres» eller hva som kreves for å male… eller for å meditere!

Min hjertesak her handler både om å følge deg inn i male- og fargeglede via meditasjon, men også å la deg oppleve avslappende lydbad/gongbad som forsterker og styrker både den indre og ytre prosessen på mange plan! Vi bruker to dager / 4 timer hver, og maks antall deltagere en 4. (Dette skal være en trygg og god opplevelse for alle, derfor er deltagerantallet begrenset). Om en har malererfaring eller ikke, er helt uten betydning.

Dette blir din helt personlige prosess, og meditasjonsbildet, enten du føler at det er ferdig, eller du vil fortsetter å arbeide med det på din videre reise gjennom livet, så vil denne prosessen styrke og berike deg på uante vis! Hva akkurat du får ut av det, hva det gjør med din prosess og ditt liv, vet vi ikke før vi gjør denne reisen. Intensjonen er en helt ualminnelig og vakker opplevelse som skal berike deg både i nåtid og framtid! Bildet under er heller ikke ferdig…

Lerret, maling, kaffe eller te er inkludert i prisen. Kr 2200,- for 2 dager. Maks 4 deltagere, minimum 2. Det blir laget et inspirasjonshefte til deltagerne med tanke på å fortsette prosessen. Velkommen til å prøve et annerledes kurs.

Kursholder Gunn N. Morstøl, billedkunstner og kunstlærer i kulturskolen i mer enn 20 år. Gongspiller, gonglærer, meditasjonsinstruktør fra Deepak Chopra University.

Når: torsdag 6. og fredag 7. juli kl 10.00 – 14.00 eller lørdag 8. og søndag 9. juli kl 10.00 – 14.00

Hvor: Dalsbygdvegen 102 / 104 (nær Galleri Innsikt), Grøtta, Isfjorden (de som melder seg på vil få nærmere beskjed).