1. – 8. juli 2023 Åndalsnes, Romsdal
tirsdag 12. juli kl 16:30

Bli med vår sponsor, designbyrået Anunatak, på en guidet fjelltur til Lerheimskollen. Det blir god stemning, fine samtaler, musikkinnslag underveis, allsang og noe å bite i.

Lerheimskollen
kr 100
Arrangementet startet 12.07.2022

Lerheimskollen er en spektakulær fjelltur på nordsida av Rauma kommune. Turen er lettgått, ikke alt for bratt, og passer for de aller fleste. Turen tar ca 1,5 time opp (med mindre vi skravler oss helt bort), og fra toppen kan du nyte magisk 360-graders utsikt over Rødvenfjorden og inn mot Innfjordsfjella. En fjelltur du virkelig får valuta for når det kommer til utsikten.

Vi går opp til 766 meters høyde, så ha med ei varm jakke, og kle deg ellers etter været. For å kunne nyte musikalsk innslag og noe å bite i til det fulle, anbefaler vi at du tar med deg sitteunderlag også for å holde varmen ei lita stund.

Turbeskrivelse

For mer informasjon om selve turen, kan du ta en kikk på romsdal.com.

Oppmøte

Det er ikke så mange parkeringsplasser ved turstart, så vi møtes samlet ved Lerheim bussholdeplass (nede ved veien), og prøver å samkjøre med så få biler som mulig opp til der turen starter. Bomavgift tilkommer på de bilene som sendes opp.