7. – 14. juli 2019 Åndalsnes, Romsdal
mandag 10. juli kl 17:00
Varighet: 3 - 4 timer
Voksen
kr 1100
Arrangementet startet 10.07.2017

Juha Jarvinen fra Finland er en av de spesielt inviterte kunstnerne under årets Kunst i Natur, og han vil gjerne lære oss å lage sjamantrommer! Inkludert i kursprisen får du materialer til din helt egen tromme. Juha lærer oss hvordan vi skal ferdigstille tromma, og vil også vise oss gode teknikker til hvordan vi kan dekorere tromma vår.

Juhas trommer er usedvanlig gjennomført og vakkert dekorert, derfor vil en del av arbeidet også bestå i å planlegge hvordan du kan dekorere tromma di, og gjøre den helt unik!

Sjamantrommen er et urgammelt instrument som har vært brukt av sjamaner og medisinmenn i tusenvis av år. Instrumentet har vært brukt til underholdning, healingarbeid og seremonier. Lyden fra sjamantrommen har en spesiell dyp klang som fascinerer mange.

Trommelyden kan også gjenspeile mors hjerteslag fra vi lå i hennes mage, og sette oss i kontakt med sjelen, urkraften og det kosmiske som er overalt og i alle. Juhas trommer lages med stor kjærlighet og inspirert av samiske tradisjoner, men med kunstnerisk frihet når det gjelder dekor og utføring.

Kaffe og te inkludert. Maks 15 deltagere.

Kurspris: 1100 kroner (inkludert alt materiell til din egen, helt personlige tromme). Deltagerne får også bli med gratis (om de går) eller rimeligere (om de rir) på arrangementet Trommer, bål og hest tirsdag!