1. – 8. juli 2023 Åndalsnes, Romsdal

Livsenergi og gode vibrasjoner

Livsenergi
kr 300
Arrangementet startet 13.07.2022

Morten Nygård er født og oppvokst i Mosjøen og bor fast i Oslo. Han er forfatter, foredragsholder, veileder og livskunstner. Han har CTI-utdannelse i coaching og ledelse fra USA. Morten har utviklet Enneadmetoden de siste 20 årene og leder Enneadskolen og arbeidet med de ni livsenergiene. Han har skrevet tre bøker, den siste som presenteres under årets Kunst i Natur gir en fascinerende innsikt i de ni livsenergiene. Morten har bodd fire år i en campingvogn i skogen for å finne ut hvordan det er å være materielt fri.

Morten har deltatt flere ganger på Kunst i Natur under Norsk Fjellfestival. Der har han sittet på en fjellhylle uten mat og drikke i en uke for å finne ut hva «ingenting» er. Han har gått på pilegrimstur med munker og prester både vinter og sommer. Han har syklet gjennom Spania og Frankrike alene i ukesvis. Han har mistet alt han eier to ganger i livet, uten at det har ødelagt nattesøvnen. NRK har laget to dokumentarer. Han har tent bål, meditert og badet hver morgen i 10 år. Han har vært i stillhet i 100 dager. Han har reist verden rundt og jobbet med menneskers livsenergi.

Under Norsk Fjellfestival finner du Morten ved et stort orange basecamptelt (umulig å ikke se).

Morten vil inspirere deg til å kjenne din egen livsenergi! For mennesker har alle ni livsenergier i seg, men én av dem er dominant.

Hvilken livsenergi som er dominant hos deg, kommer til uttrykk i ansiktet og kroppsformen, hvordan du beveger deg og hvordan du bruker kropp og energi. Denne dimensjon kommer i tillegg til sansene dine. Livsenergien resonnerer, responderer og kommuniserer gjennom deg hele tiden. Å lære å bli kjent med livsenergien din, gjør deg levende og vital. Det forbedrer de mellommenneskelige relasjonene dine og løser opp i bekymringer og uro. Morten jobber fysisk med alle som kommer innom for å finne frem til deres livsenergi!

Gunn Morstøl  har som initiativtager til Kunst i Natur siden 2002 både ledet arrangementene, lagd mat til deltagende kunstnere og hatt åpent galleri for folket. Gunn er billedkunstner og jobber også med lydopplevelser med gong og andre instrumenter.

Fra kl 12 – 18 kan du treffe Morten sammen med Gunn (onsdag og torsdag). Morten innfører deg i din livsenergi, og Gunn omfavner deg med lyder og gode vibrasjoner. Fredag kl 12 – 14 treffer du Morten alene.

Fredag kan du også få med deg Bokbad om utrykksfrihet med to livskunstnere, Morten Nygård og Gunn N. Morstøl i Galleri Innsikt! klokka 16 – 18!

www.kunstinatur.no

Bomvei til Vengedalen kr 100