1. – 8. juli 2023 Åndalsnes, Romsdal
onsdag 13. juli kl 09:00

Er stier i bratte skråninger, høydedrag og luftig utsikt vanskelig for deg å håndtere? Har du lyst til å gå Romsdalseggen, men frykter at den er for krevende høydemessig? Norge er fjellrikt og kan være en prøvelse for deg som er glad i fjell og friluftsliv. Vi arrangerer i år et nytt kurs for deg som sliter med høydeskrekk.

Høydemestringskurs
kr 1350
Arrangementet startet 13.07.2022

Kurset bygger på kjente psykologiske prinsipper og metode for håndtering og mestring av frykt i konkrete høydesituasjoner i fjellet. Kurset skjer i friluft og lagt opp med praktisk ferdighetstrening. Kurset ledes av psykologspesialist Øyvind Haaseth, som har mer enn 20 års erfaring med å hjelpe folk overkomme denne frykten.

Dag 1 benyttes til trening i høyden og dag 2 går vi Romsdalseggen med mindre været er en hindring. En alternativ rute er nedre rute om Høgnosa.

Ca. 7 timer hver dag. Oppmøte kl. 09.

Gruppe; 5-7 deltagere.

Forutsetning; Voksne over 18 år. Alminnelig god fysisk form og fjellvant. Har du utfordringer med hjertelidelse, astma eller annen sykdom som kan begrense toleransen for fysisk stress, bør du ta en sjekk hos fastlegen før deltagelse.

Utstyr; Klær for fjellet. Ta med ekstra varme klær hvis været er kjølig. Gode fjellstøvler.

For mer informasjon eller behov for å drøfte deltagelse; Kontakt Øyvind Haaseth på mob 92021972 eller se på www.sevri.no