9. – 16. juli 2022 Åndalsnes, Romsdal
Varighet: ca 8,5 timer

Gong hele natta!

Voksen
kr 350,00
Barn
kr 200,00
Medlem av Naturvernforbundet
kr 250,00
Miljøagentene
kr 100,00

Deltagerne ligger på matter mens det spilles på gonger og andre instrumenter. Det spilles mykt og uten stopp i 7,5 timer fra klokka 23.00. Klokka 6.30 om morgenen stilner gongene, og man kan fortsette å sove så lenge man ønsker. Litt avhengig av vær og form, kan det bli sangsirkel for de som ønsker det. Man kan bli til frokost, eller smyge seg stille av gårde. Alt er greit!

Passer for alle

Vi møter opp i god tid slik at vi har litt tid på oss før vi går til ro, og til å finne teltplass.

Alle må ha med gode/nok liggeunderlag, sovepose og pute, kanskje ekstra teppe, kort sagt det en vet man trenger for ei god og varm natt i telt. Det blir to lavvoer en kan sove i. Om en ønsker eget telt i stedet kan en ha med det.

Ta med drikke og gjerne frokost til neste morgen. Gong Puja passer for både voksne og barn.

Oppmøte

Mellom klokka 21.30 og 22.30 innerst i Vengesdalen, like ved steinen der stien til Litlefjellet starter. Bomveg: 100kr

Medarrangører er Naturvernforbundet og Miljøagentene i Rauma. Derfor tilbys en redusert pris til medlemmer av disse to organisasjonene.

Om Gong Puja

For sju år siden arrangerte vi GongPuja for første gang under Kunst i Natur og Norsk Fjellfestival.

Lyden av gong gir en særdeles dyp avspenning med mange gode effekter som gjør godt for kropp, sjel og sinn! Vår erfaring er at den enkelte får akkurat det en trenger, det som er rett for en selv. Lydbølgene balanserer og gjenoppretter. Noen føler de mediterer hele natten, eller det kan føles som å være våken i en drøm.

Vi vil lage et sakralt sted hvor alle er velkomne til å ta med f eks blomster, en stein, krystall, en ting eller et symbol som betyr noe for deg. Eller en lapp med et navn eller et bilde om det er noen du ønsker å sende ekstra kjærlighet til. Dette er ikke knyttet til en bestemt religion, men vi inviterer alle til å uttrykke det som passer best for en selv om man ønsker. Kanskje plukke noe fra den rause naturen.

Vi har en liten seremoni før vi går til ro. Så kom seinest 22.30.

Det blir ikke gongbad tidligere på kveldene i år, men derimot ønsker Morten Nygård og Gunn Morstøl velkommen til fjellet onsdag og torsdag, se eget arrangement: Livsenergi og gode vibrasjoner.

www.kunstinatur.no