1. – 8. juli 2023 Åndalsnes, Romsdal
tirsdag 7. juli kl 20:00
Varighet: 1 time

Med bilder, tekstutdrag og anekdoter vil Stein P. Aasheim presentere ”Norges beste fjellbok” og fortelle hvorfor Zapffe har fått legende-status som forfatter av friluftslivets gleder.

Foredrag: Peter Wessel Zapffe
kr 150
Arrangementet startet 07.07.2020

2008 ble Barske Glæder av Peter Wessel Zapffe kåret til Norges beste fjellbok gjennom alle tider. Boka, utgitt i 1969, er en klassiker fra fjellsportens barndom. Humor, refleksjon og samfunnsengasjement – og gullkorn som fortsatt er blant fjellitteraturens mest siterte. Som denne, om fjellklatring som sport: ”En sport som forholder seg til all anden sport som champagne til bokøl.”

I 2018 ble Barske Glæder utgitt på nytt av Cappelen Forlag. Nytt forord ble skrevet av Stein P. Aasheim. Med bilder, tekstutdrag og anekdoter vil Stein P. presentere ”Norges beste fjellbok” og fortelle hvorfor Zapffe har fått legende-status som forfatter av friluftslivets gleder.


På grunn av smitteverntiltak må ha alle arrangement ha påmelding med navn og telefonnummer. Dette for å få kontakt med alle deltakere i tilfelle smittesporing.