1. – 8. juli 2023 Åndalsnes, Romsdal
lørdag 13. juli kl 18:00

Etter fire dager på fjellet deler Morten Nygård inntrykk, bilder og opplevelser fra natur og menneskemøter!

Voksen
kr 200
Arrangementet startet 13.07.2019

Evnen til å legge merke til detaljer uten å bli distrahert kalles årvåkenhet. Årvåkne mennesker gir full oppmerksomhet til alt som formidles av sansene slik at hver kvadratcentimeter av mennesket blir hedret på samme måte som hvert eneste øyeblikk i livet. Magien oppleves når iakttageren ikke lenger iakttar, men er i kontakt med kroppens arkitektoniske natur.

9 energier

Ennead-metoden bygger på forståelsen av at alle mennesker er født med ni forskjellige energier. Hvorav en er dominerende. På foredraget får du se og oppleve de 9 energiene. Dette vil også gi deg økt forståelse for de andre 8 typene.

Lang erfaring

Morten Nygård har deltatt som kunstner og levende installasjon i Kunst i Natur under Norsk Fjellfestival i 2015. Mange husker nok mannen som satt på fjellhylla i ei uke uten mat og drikke og forsket på hva «ingen ting» er.  I 17 år har han jobbet med å forstå hva tilstedeværelsens kraft betyr.

På TV

NRK har laget to dokumentarer av Morten, «Underveis» fra da han bodde 4 år i campingvogn i skogen og gikk ut hver morgen for å tenne bål og meditere, og en da han satt på fjellhylla under Norsk Fjellfestival 2015.

Pris foredrag kr 200