Siden vi ikke kan samles til tradisjonell avslutningsfest under festivalen i år, vil det her komme en oversikt over serveringssteder som ønsker dere velkommen til etterTUR. Vi gleder oss til å presentere de flotte tilbudene vi har her i Rauma.
Wolstad Gard (Isfjorden)
Meny:
Velkomstdrink: Romsdalseggensider/sprudlende råsaft av blåbær fra Kavliheian.
Forrett:
«Romsdalshornet» Lefserull fylt med rødbethummus, ovnsbakt paprika, kremost, sylta rødløk og ruccula. – Garnityr: Sylta sopp fra skogen ved Heggjaskredå.
Hovedrett:
«Dronninga» Gårdens gode nøttesteik, søtpotetsalat med feta & valnøtter, bakt squashsalat og soppstuing.
Dessert:
«Kirketaket» Valnøttbrownie med heimelaga Fjellbrent-kaffeis
Kaffe / te
(Menyen kan tilpasses vegansk kosthold etter avtale.)
Festivalpris 495,- per pers
Bestilling:
Gudrun Enga Woldstad
Tlf: 92609509
Marta på landet (Isfjorden)
Isfjordspakka:
Wrap + Brus + Cupcake = 130, – (normal pris er 160kr)
Festivaldeltakere få 15% rabatt på burgere og pizza.
Hvelvet
Cæsarsalat + en enhet drikke: 230,- (normalt 260,-)
Nabo’n:
Hamburger pluss en enhet drikke: 245,- (normalt 273,-)
DJ Ziggy B (Sigurd Brevik) lager liv på uteserveringa på Hvelvet på dagen, og på puben på kvelden.
Tindestua
Skagenrøre på fransk toast, inkl mineralvann 199,-.
Kviss med Via Ferrata-guidene fra kl. 20
Bakgården Thai
Vi ønsker dere hjertelig velkommen til et smaksrikt måltid hos oss etter fjellturen(e). Sjekk ut
www.bakgardenthai.no
Grand Hotel Bellevue
Romsdalseggenburger (elgburger)
Servert med coleslaw, tomat, Jalapeños, bacon og Alpeost, syltet rødløk,
pommes frites og moyosaus ved siden av.
Kr 250 inkl. en drikke
Anbefaler bordreservasjon.
Sødahlhuset
Velkommen til festivalbar!
PÅ Sødahlhuset får dere servert ekte, heimelaga mat av økologiske og kortreiste råvarer. Vi har den populære Kraftkarburgeren med ost fra Tingvollost, Sommersalat & pizza. Maten kan nytes med et godt utvalg av kalde drikker og egenkomponerte drinker. Lørdag åpent til kl 01.00 med matservering til kl 22.00.