1. – 8. juli 2023 Åndalsnes, Romsdal
fredag 30. juni kl 19:00

Åpner fredag kveld 30. juni klokka 19.00! Vi gleder oss til at Peder Ytterli kommer og synger og spiller på åpningen!

Turid T. Helgesen fra Ålesund stiller ut malerier.

Tid, aldring, minner, spor og ny vekst er tanker i Turids kunst. Gamle hus, vinduer – det tidløse – det lille øyeblikket – hva om en var inne i huset for 100 år siden – og står ute nå? Interessene hennes dreier om både historie og science fiction. Turid elsker Matrix og hun elsker gamle vinduer!

Bilder fra serien «Seeds of love» blir også med på utstillingen. Mer info om «Seeds of love» og CV finner du på  www.staffeliet.com

 

Gunn N. Morstøl viser nye malerier og ny grafikk på økofarget papir. Og viser noen av arbeidene fra serien «Guided by Earth» som hun har jobbet med det siste året. Et av disse arbeidene er antatt på ei internasjonal juryert utstilling, In the Time of Climate Change, på Wailoacenter, Hawaii, i juli. Gunn har stilt ut svært mye både nasjonalt og internasjonalt siden debuten i 1998.

 

I tillegg blir det gjensyn med vakker keramikk fra Gunvor Tangrand, en keramiker mange har blitt glad i! Gunvor jobber med forskjellige typer leire, og tilsetter også sand og stein i leira for å skape struktur og farge. Hun benytter også lokale grunnstoffer som kvarts og granitt i glasuren. Hun jobber intuitivt, raskt og spontant med leira, og ønsker å bevare det skissepregede og fysiske spor av skaperkraft. Gunvor har verksted i Lofoten.

Utstillinga er videre åpen kl 15 – 18 alle dager fra og med 1. – til og med søndag 9. juli

Sted: Den gamle stallen hos Eli Vatten og Knut Edvart Grøtta, Dalsbygdvegen 104, Isfjorden. (Samme innkjøring som til Stall Ragnarok).