1. – 8. juli 2023 Åndalsnes, Romsdal
lørdag 9. juli kl 17:00

Opplev Kvammen i Byparken!

Voksen
kr 350,00
Arrangementet startet 09.07.2022
Barn
kr 200,00
Arrangementet startet 09.07.2022
Familie
kr 800,00
Arrangementet startet 09.07.2022

Etter at deltakerne på Trollveggen Triathlon har nådd Stabbeskaret og aktivitetene i Åndalsnes sentrum har roet seg, så beveger vi oss videre til Byparken for å oppleve en fengende konsert med Kvammen.

Daniel ga ut sitt fjerde album «Guta som gret» i høst, en skive som leverte ikke mindre enn seks radiosingler og drømmesamarbeid med både Gabrielle og Aslag Haugen fra Hellbillies. 25. mars kom deluxe versjon av albumet med flere nye låter, blant andre samarbeidet med Amanda
Bergman – en artist som står veldig høyt for Daniel, som i samme periode også er TV-aktuell som deltaker i TV2s Kompani Lauritzen. Artisten har selv har uttalt at hans nye låt i høyeste grad gjenspeiler tiden i Kompaniet.

Kvammen har spilt konserter på alt fra landets største festivaler til en mye omtalt hytte-turné på Hardangervidda. Fra Gaustadtoppen til Rockefeller. Ulike format, men alltid samme tilstedeværelse for et stadig voksende publikum. Kvammens låter har vist seg like sterke, enten de fremføres med fullt band, som nedstrippet triovariant eller fremført av den folkekjære artisten alene.

Ta med klær etter vær og gjerne noe å sitte på.

Innslipp fra kl 16, konsertstart kl 17. Kom i god tid. Fint om billetter er forhåndskjøpt slik at vi ikke trenger å bruke tid på salg av billetter i «døra». Låven er åpen og det er mulig å kjøpe drikke og snacks.

Barn under 7 år gratis

Barnebillett: 7 – 16 år

Voksenbillett: fra 16 år og oppover

Familiebillett: 2 voksne + barn i samme husstand