7. – 14. juli 2019 Åndalsnes, Romsdal
fredag 6. juli kl 19.00

Årets fjellfestivalutstilling i Galleri Innsikt på Grøtta i Isfjorden åpning i galleriet fredag kveld 6. juli kl 19.00. Peder Ytterli synger og spiller på åpningen. Utstillinga er videre åpen hver dag kl 14.00 – 18.00 fra lørdag 7. og til og med søndag 15. juli.

Under galleriåpningen blir det sang og musikk ved Peder Ytterli. Peder er født og oppvokst i Isfjorden, men har siden 1960 vært bosatt i Oslo. Som den isfjordspatrioten han er, er han det meste av sommerhalvåret å finne på hjemplassen sin på Moa i Isfjorden. Der oppdaget han også i ung alder sin interesse for musikk, som skulle bli hans store lidenskap og hobby. Som spillemann har han lang fartstid, tidligere med ulike band og sammensetninger, de siste årene som enmanns entertainer med moderne utstyr og vokal. Instrumentet er elektronisk trekkspill som gir unike muligheter for både akustisk og digital lyd. Peder ønsker å gi publikum en variert opplevelse med kjente sanger og melodier som skulle trigge både dansefoten og allsanglysten.

Peder har spilt og sunget på åpning i Galleri Innsikt flere ganger, og vi gleder oss til en hyggelig åpningskveld!

https://www.facebook.com/Galleri-Innsikt-Rauma-Grafikkverksted-323776337665520/?fref=ts

Foto: Kjell Peder Gyldenskog

Galleriet holder til i den gamle stallen hos Eli Vatten og Knut Edvart Grøtta, samme innkjøring som Stall Ragnarok. Hjertelig velkommen!