1. – 8. juli 2023 Åndalsnes, Romsdal
lørdag 1. juli kl 16:00

Årets fjellfestivalkunstner, Liv Strand Hareide, måler for det meste abstrakt, men også tildels naturalistisk og portretter.

Ho har sin særegne stil med flater og konturar, der også linlerretet er ein av fargane i bileta. Men ho er heller ikkje framand for å blande ulike stilar og teknikkar, og har som mål å ikkje stivne i eit fast mønster, men prøve ut nye idear.

Liv Strand Hareide er medlem i NFUK (Norsk forening for uavhengige kunstnere), som er ein organisasjon med vel 260 kunstnerar. For tida har 15 av dei, frå Norvestlandet, salgsutstilling på Krona i regi av Romsdalmuset/Molde kunstforening, utstillinga går i sommar vidare til Nesset prestegård,Eidsvåg, for så å bli vist på galleri Lilje i Trondheim i aug/sept, og til slutt i Kristiansund kunstforening i februar 2024. Kunstnaren er også innjuryert til NFUK si årsutstilling i Galleri Jessheim/Ullensaker kunstforening i juni 2023.

Åpning av utstillingen skjer lørdag 1. juli kl 16. Utstillingen finner sted på Gråveggen i Rauma Kulturhus hele festivaluka. Åpninga er gratis.