8. – 15. juli 2018 Åndalsnes, Romsdal
# Norsk Fjellfestival

Andreas Winter fra Molde er årets festivalkunstner!

32-åringen jobber både som kunstfotograf, gjennom å stille ut og selge sine landskapsbilder og som kommersiell fotograf, der han tar produkt- og reklamefoto for bedrifter.

Han har hatt utstillinger i Molde, Oslo og San Francisco.

Til Norsk Fjellfestival tar han med seg sine spektakulære fjellbilder til en salgsutstilling*, og holder i tillegg fotokurs med fokus på naturlig lyssetting, komposisjon, portrett og landskap.

* Sted og tid annonseres senere

Ekte og naturlig

På sin egen Facebookside, skriver han om seg selv:

Jeg er en fotograf som tar bilder av mennesker og landskap. Jeg liker det ekte og naturlige bildet. Det enkle og rene uttrykket.

På spørsmål fra Åndalsnes Avis i bilaget «Fjellfesten» torsdag 1. juni på hvorfor folk skal komme for å se bildene, svarte Andreas:

Mine bilder bringer en slags ro når du ser dem. Mange sier at de ser malt ut, og at man kan tolke mye ut av dem. Men jeg prøver å ikke pålegge noen noe som helst. Jeg tar bildet, synes det er rått, og så har jeg lyst å vise det fram.

Gled dere til en utstilling med spektakulære bilder fra fjella i Rauma.

Andreas har tidligere skrevet et innlegg for oss med fototips til turen – dét kan være nyttig lesning nå i forberedelse til sommerferie, tursesong og årets Norsk Fjellfestival 🙂