9. - 12. mars 2023 Åndalsnes, Romsdal
# Norsk Fjellfestival

Norsk Fjellfestival feirer 20 år og ønsker å invitere til en skikkelig utebursdag på Bøstølen søndag 8. juli! Dette blir en familiedag, og både vi og Odd Nordstoga gleder oss til å lage festivalstemning på stølen.

Bli med opp på Bøstølen for en skikkelig familiedag, som tradisjonen tro er populær for barna, med aktiviteter å bryne seg på for alle aldre. Her får du blant annet testet gårdsferdighetene med aktiviteter som staurbæring og hesteskokasting, og satt hjernen i sving i Tares tankekrim. Du vil også få mulighet til å kjøpe båt til felles båtslipp ned elva – en nervepirrende opplevelse hvor det er første båt over målstreken som gjelder.

Åpningsturer

Få maksimalt ut av åpningdagen, og start dagen med å ta med deg familien på tur! Vi arrangerer to åpningsturer som begge gir deg mulighet til å delta på resten av åpningsdagen på Bøstølen:

Kl. 09.00: Åpningstur: Hersla, Gjølbotnen til Sjølbolet

Kl. 11.00: Åpnings- og TurboTUR til Litlevatnet

Program

13.30: Buss fra Åndalsnes sentrum
Vi oppfordrer til å ta buss, eller beina til fatt, til åpninga. Det blir satt opp busstransport fra Åndalsnes Skysstasjon til Bøstølen. Billettpris: 100 kr t/r. Det er også mulig å parkere privatbil der oppe, men prøv i tilfelle å samkjøre så langt det lar seg gjøre.

Kl 1400: «Dørene» åpnes og det blir leker og matsalg.

15.00: Åpning av Norsk Fjellfestival med utdeling av Årets Fjellgeit
Vi åpner festivalen med sang og underholdning fra hovedscenen på Bøstølen. Årets Fjellgeit 2018 deles ut, en pris Norsk Fjellfestival og DNT gir til en person eller organisasjon som har satt fokus på de positive sidene ved å ferdes i fjell og natur.

17.00: Konsert med Odd Nordstoga
Med trekkspill og gitar, er Odd Nordstoga klar for å skape skikkelig festivalstemning på stølen – en perfekt avslutning på åpningsdagen – før bursdagsfeiringen fortsetter ei heil uke til endes.

Ca. 18.30: Buss tilbake til Åndalsnes sentrum
Bussen går tilbake til Åndalsnes sentrum etter konsertslutt.

Matsalg

Det vil hele dagen være salg av rømmegrøt, pølse, hamburger, svele, kaffe, brus, m.m, så her er det ingen grunn til å gå heim tidlig. Ta en helaften her, med aktiviteter, middag, konsert og moro.

Vipps en bursdagsgave

Åpningsdagen er et av flere arrangement i festivaluka som det et er gratis å være med på. Ved å vippse valgfri sum til 102494 bidrar du til at vi også i fremtiden kan ha slike arrangement, uten inngangsbillett. Om du vippser mer enn 200,– får du en egen «jubileumspin». Vis din Vipps-kvittering på festivalkontoret eller ved inngangen til bursdagsfesten.