8. – 16. juli 2017 Åndalsnes, Romsdal
# Norsk Fjellfestival

Vi gjentar fjorårets suksess, og søker også i år etter en eventyrlysten friluftsperson som ønsker å tilbringe ei uke i vakre Romsdalen – for å oppleve det spektakulære Norsk Fjellfestival har å by på.

Du vil få mulighet til å sy sammen uka selv, sammen med festivalledelsen, og målet er at du skal få ei variert og annerledes uke. Ikke for travel, men med fokus på de ypperste arrangementene for deg.

Din jobb vil være å dokumentere opplevelsene dine daglig på sosiale medier gjennom video, ispedd foto. Du må derfor være godt kjent med video for sosiale medier ved hjelp av telefonen din – fra øyeblikket er fanget til videosnutten er klipt og publisert på Facebook og Instagram. Vi utstyrer deg i tillegg med GoPro og mobilstativ, for de litt annerledes klippene.

Du må være utadvent, engasjert, klar for nye utfordringer både høyt og lavt, ha energi og et vinnende vesen. Du må beherske foto, video og gjerne også tekst – og ha en brennende lidenskap for å fange og formidle de gode historiene. I tillegg må du like å være rundt andre mennesker.

Hva får du?

Ei uke du sent vil glemme, med gode minner og opplevelser for livet. Du får dekt kost og losji for hele uka, 8. – 16. juli, blir kjent med en «fole» fin gjeng frivillige og deltagere på arrangementene. Vi kler deg selvfølgelig opp fra topp til tå i klær fra vår utstyrsleverandør Houdini, og sørger for at du kommer deg rundt til de arrangementene du skal på.

Hva må du gjøre for å søke?

Send oss en videosnutt som forteller oss hvorfor akkurat du er vår neste festivaleventyrer. Hva er unikt med deg og din formidlingsevne?

Legg i tillegg med et kort skriftlig avsnitt om hvem du er, alder, bosted, interesser og kontaktdetaljer (telefon + e-post).

Søknaden sendes til begeistring@norskfjellfestival.no innen 1. juni

Lykke til i ferden mot å bli festivaleventyreren 2017!